Over
Ons

Onze gedachte

''Glans is een beleving''

Danalex Detailing & Restyling is een jong dynamisch bedrijf wat is ontstaan door passie voor auto detailing. Wij zijn gespecialiseerd in het detailen van uw auto. Of uw auto nou 1 of 20 jaar oud is Danalex Detailing & Restyling weet er altijd wel raad mee. Kortom wilt u het beste voor uw auto? Dan is Danalex Detailing & Restyling het juiste bedrijf voor uw auto!

01

Expertise

Danalex Detailing & Restyling heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het detailen van auto’s

02

Perfectionistisch

Bij ons gaat er geen auto naar buiten voordat wij zelf tevreden zijn met het resultaat

03

High-end materialen

Wij behandelen uw auto alleen met de beste materialen waardoor wij het hoogst haalbare resultaat kunnen behalen.

“Daar waar de meeste autopoetsers stoppen gaan wij nog veel verder.”

Daniël François

Persoonlijke service

Danalex Detailing & Restyling Mercedes sleutel

Waarom Danalex Detailing & Restyling?

Danalex Detailing & Restyling zijn geen auto poetsers maar auto detailers. Het verschil zit hem in de kwaliteit. Bij auto-poetsbedrijven gebruiken ze handmatige poets-producten waarbij het doel is om de auto tijdelijk te laten glimmen. Wij van Danalex Detailing & Restyling doen aan detailing, dus wij brengen niet alleen de glans terug in uw auto maar zorgen er ook voor dat alle krassen en lak oneffenheden voorgoed verdwijnen. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit garanderen die u verdient.

De klant staat bovenaan

Om uw verwachting te kunnen realiseren willen wij graag ook de bestuurder van de auto leren kennen.

Open en duidelijkheid

Samen met u maken wij een persoonlijk behandelplan voor uw auto. Hierdoor wordt u ook nauw bij het proces betrokken en kunt u uw auto zonder zorgen bij ons achterlaten.

Inzicht in de kosten

Voorafgaand aan de behandeling ontvangt u een gedetailleerde prijsopgave wat de gehele behandeling gaat kosten. Zo wordt u nooit verast door de prijs onder aan de streep .

klanttevredenheidsonderzoek

Werkt volgens de voorafgaand besproken behandelingen
100%
Prijs kwaliteit verhouding
98%
Werkt binnen de afgesproken termijn
92%

Wij kunnen niet wachten om u een nieuwe beleving van glans te laten ontdekken

In onze portfolio ziet u een aantal auto’s die wij hebben verzorgd

Belangrijke dingen die u moet weten

Vraag & Antwoord

Nee, Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij voor de volle 100% op uw auto kunnen focussen.

Normaliter werken wij in de omgeving van Zuid-Holland, Maar voor ons is het ook zeker geen probleem om de auto bij u op te halen of eventueel bij u op locatie (indien mogelijk) de auto te behandelen.

Natuurlijk kunt u bij ons pinnen. Ook kunnen wij u het factuur sturen zodat u het zelf naar ons overmaakt. Contante betaling is alleen in overleg.

Het is mogelijk om hierbij aanwezig te zijn. Houdt u er wel rekening mee dat wij gemiddeld 20 – 30 uur met een auto bezig zijn.

Natuurlijk zijn wij van de partij mocht u een evenement organiseren. Wij hebben enkele machines op accu maar voor het grote werk hebben wij toch een haspeltje nodig.

In overleg kunnen wij deze voor u laten herstellen. Onze locatie is voorzien van een spuitcabine en ervaren schade herstellers.

Op dit moment geven wij nog geen cursussen. Mocht u hier interesse in hebben kunt u dit natuurlijk altijd laten weten zodat wij samen met u tot een gepaste oplossing kunnen komen.

Op dit moment hebben wij nog geen webshop. Wel zijn wij druk bezig met het laten ontwerpen van onze eigen detail-lijn