''Dé beste bescherming voor uw auto''

Keramische coating

Danalex Detailing & Restyling Druppels

Voordelen

  • Uw auto wordt water en vuil afstotend.
  • Minder krasgevoelig
  • Gladder resultaat
  • Minder onderhoud nodig dan bij een waxlaag
  • Veel diepere glans/wetlook
  • UV-bestendig
Danalex Detailing & Restyling Opel Astra G

Duurzaamheid

Bij goed gebruik (denk hierbij aan met de juiste producten wassen) blijft de keramische coating 1-3 jaar aanwezig. Dit heeft te maken met zout, zand en andere weersinvloeden. Het is mogelijk 1 keer per jaar een ”opfrisbeurt” uit te laten voeren.  

Danalex Detailing & Restyling Coating

Waar aan te brengen

Een keramische coating is in principe overal aan te brengen. Echter adviseren wij bij een keramische coating om alleen de lak, velgen en kunststofdelen te behandelen. Mocht u ook de ruiten willen laten coaten dan is een glascoating de betere keuze.

Waarom een Keramische coating?

Danalex Detailing Restyling Keramische Coating

Krasvast

Met de Keramische coating is de auto kras vaster. Dit betekend niet dat u geen krassen meer krijgt op de auto maar dat beschadigingen minder snel de lak aantasten.

Betere bescherming

Door de coating wordt er een extra laag toegevoegd aan de blanke lak laag. Op dit moment is de Keramische coating dé hardste coating die op de markt is. Deze coating is voorzien van carbon-deeltjes die perfect ''samensmelten'' met de blanke lak laag.

Onderhoudsarm

Ten opzichte van een wax laag is een coating heel onderhoudsarm. U hoeft dit niet iedere keer opnieuw aan te laten brengen net zoals bij een waxlaag.