''Het interieur van uw auto zegt meer over uzelf dan u denkt''

Wist u dat het interieur van uw auto een broedplaats voor ongedierte is? Vooral nu met het Corona virus (Covid19) is het belangrijk uw auto vaker dan 1 keer per jaar professioneel te laten reinigen.

Heeft u uw stoffen bekleding wel eens laten reinigen?

Stoffen bekleding is een bron van bacteriën en nare geurtjes. Ook nicotine en etenswaren hebben hier vaak invloed op. In de video hiernaast kunt u zien hoe vies stoffen bekleding kan zijn. Zelf als het er niet vies uitziet. 

Lederen stoelen en banken vragen ook om aandacht.

Danalex Detailing & Restyling Lederbehandeling Opel Astra G

Zoals u ziet is er een duidelijk verschil tussen voor en na de behandeling. Het behandelen van het leder zorgt niet alleen voor een nieuwe ”look” maar het is ook voor het behoud van het leder. Zo blijft het leer soepel en scheurt het niet snel in.

Buiten het schoonmaken en het voeden van het leder heeft het ook nog als positieve bijwerking dat uw auto weer heerlijk ruikt. Door onze behandeling ruikt u de lederen bekleding weer alsof het nieuw uit de showroom komt.

Danalex Detailing & Restyling Lederbehandeling Opel Astra G

Wat wij u kunnen bieden

Voorkom dat uw auto een corona haard wordt.

Uit onderzoek is gebleken dat op een autostuur meer bacteriën aanwezig zijn per vierkante meter dan op een wc bril. Dit komt omdat 32% van de bestuurders zijn of haar stuurwiel maar 1 keer per jaar schoon maakt. Hierdoor verspreidt u de bacteriën door de gehele auto. Laat ons daarom uw interieur professioneel reinigen.

Warmte

Wij maken uw interieur schoon met stoom. Het voordeel hiervan is dat de stoom zo warm wordt (180 graden) dat het bacteriën meteen doodt. Hierdoor hebben wij geen chemische middelen nodig wat uw interieur aantast.

Geurverwijdering

Door dode bacteriën, etensresten of nicotine kan uw auto muf gaan ruiken. Vaak is dit ook in combinatie met een vervuilde interieurfilter de oorzaak van de stank. Wij kunnen dit voor u oplossen door de auto grondig te reinigen en de auto voorzien van een ozonbehandeling die de muffe geur in uw auto zuivert.

Vlekken

Heeft u last van vlekken in de bekleding en wilt u hier vanaf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw stoffen bekleding of tapijt weer als nieuw en verwijderen de huidschilfers en bacteriën die in het microweefsel aanwezig zijn.