Overige coatings die wij aanbrengen

Velgen

Voor het behoud van uw velgen is alleen het beste goed genoeg!

Keramische velgen coating

Net zoals de rest van de auto hebben de velgen het af en toe ook zwaar te verduren. Door zand, remstof of pekel tasten uw velgen al snel aan. Ook het schoonmaken wordt een steeds lastige klus. Met een keramische coating speciaal voor velgen is dit verledentijd. Uw velgen krijgen een schitterende glans en door de zelfreinigende eigenschappen van de coating is uw velg binnen no-time weer schoon. Vaak is een hogedruk spuit al voldoende. Ook kunnen wij uw remklauwen met deze coating behandelen waardoor ook deze de glans krijgen die ze verdienen.

Ledercoating

U kent het wel.. Na een regenachtige dag komt u met uw nieuwe spijkerbroek eindelijk bij uw auto aan. U gaat snel zitten en rijdt naar huis. De volgende dag komt u bij uw auto aan en ziet u op de zitting een blauwe gloed van uw nieuwe spijkerbroek. Met onze ledercoating is dat verledentijd. De coating biedt een duurzame bescherming tegen vocht, vuil en UV-straling. Hierdoor blijft uw leder langdurig beschermd.

*Deze behandeling hebben wij natuurlijk ook voor stoffen interieurs.

Leder

Niet alleen de zitting geeft u al het comfort wat u nodig heeft.

Ruiten

''Zien en gezien worden''
Voorkom slecht zicht met onze ruitencoating.

Ruitencoating

Ervaar het comfort en zorg voor de maximale veiligheid door onze ruitencoating. Deze coating zorgt ervoor dat uw ramen schoon blijven en vanaf 50km/p het water van uw ruit glijdt. Een bijkomend voordeel is dat ijsvorming op de voorruit minder snel gaat en dat camera systemen minder hinder ervaren bij winterse omstandigheden.

Cabriodaken

Het meest fragile gedeelte van een cabrio is het stoffen dak. Door vuil en regen wilt het nog wel eens voorkomen dat het dak scheurt. Om dit te voorkomen hebben wij een speciale coating om uw cabrio dak te impregneren. Door deze impregnatie wordt de kap water en vuilafstotend. Dit geeft niet alleen een bijzonder gezicht in de vorm van grote druppels, maar is ook voor het behoud van uw cabrio dak.

Cabriodaken

''Onderhoud is behoud''

Merken waar wij mee werken