''De kwaliteit zit in de details''

Alleen met de beste zorg behalen wij het hoogst haalbare resultaat uit uw auto.

Om uw auto echt goed schoon te krijgen is op den duur een wasbeurt niet meer voldoende.

Vuil hoopt zich op in de randen van de portieren, de bekleding kan smoezelig worden en de lak is na diverse wasbeurten niet meer optimaal beschermd.

Wat kunnen wij hieraan doen

De eerste stap in ons proces

Allereerst gaan wij de auto uitgebreid wassen. Dit houdt in dat de auto eerst volledig wordt ingespoten met een vuil losweker (ook wel foam genoemd) Daarna wordt de auto 2 keer gewassen zodat wij zeker zijn dat er geen vuil meer aanwezig is.

De tweede stap in het proces

Zodra de auto droog en volledig schoon is beginnen wij met het ”kleien” van de auto. Hierbij halen wij met de klei vuil uit de poriën van de auto. Hierdoor hebben wij de basis gelegd om de auto te kunnen voorzien van een lakcorrectie.

De derde stap in het proces

Voordat wij kunnen beginnen met de lakcorrectie moeten we natuurlijk eerst alle delen die niet gecorrigeerd moeten worden afplakken. Dit doen wij met hoogwaardige tape die geen resten achterlaat. 

De vierde stap in het proces

De vierde stap is het meest cruciale van het proces. Bij deze stap gaan wij de lak corrigeren om ervoor te zorgen dat er een ultieme glans terugkomt in uw auto. Dit proces duurt tussen de 6 – 10 uur. Alleen met uiterste precisie kunnen wij de kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent.

De vijfde stap in het proces

Na de correctie controleren wij de gehele auto nogmaals met een speciale lamp zodat wij zeker weten dat alle krassen en oneffenheden verwijderd zijn. Hierna gaan wij de auto voorbereiden op een door u gekozen beschermlaag. 

De laatste stap in het proces

De laatste en belangrijkste stap. Na het corrigeren wilt u natuurlijk lang van het resultaat genieten. Daarom brengen wij de door u gekozen beschermlaag aan. Dit kan een wax of een glas/keramische coating zijn. Wij gebruiken alleen dé beste producten die nu op de markt zijn.  

Wij werken alleen met dé beste producten

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Zo werken wij met bekende merken zoals Rupes, Gyeon, Angelwax en Monello.

Wij doen niet alleen auto's

Buiten auto's bent u bij ons ook op het juiste adres voor alle tweewielers, vierwielers, boten en zelfs vrachtwagens.

Tijdens de behandeling maken wij uitgebreide foto's

Wat is nou leuker dan na een volledige behandeling de voor en na foto's te kunnen zien. Ook tijdens de behandeling sturen wij enkele foto's zodat u alsnog nauw bij het detailingsproces betrokken bent.

Alleen met tijd bereiken wij perfectie

Tijdens een volledige detail behandeling kan het wel eens 2 à 3 dagen duren voordat u uw auto terug heeft. Alleen met genoeg tijd kunnen wij het hoogst haalbare resultaat behalen.

Danalex Detailing & Restyling betekent Perfectie. Vakmanschap. Discretie.